måndag 7 juli 2014

Vecka 27+5

Jag håller på att svettas ihjäl! Så känns det iaf. Ligger i soffan med en fläkt framför mig.

Annars mår jag lite bättre nu. Förra veckan, eller förrförra var det, fick jag ångest och panik och fick för mig att bebisen hade dött i magen. Tyckte att hen rörde sig så lite. Kunde inte släppa det och till slut ringde vi förlossningen och fick komma in. Allt var bra med bebisen. Och vi blev så bra bemötta. TACK för det BB Stockholm. Jag behövde verkligen bli lugnad.

Imorgon ska vi till specialistmödravården för första gången, vet inte exakt vad vi ska göra mer än att vi ska prata om förlossningen och planera för den. Jag äter ju antidepressiva och sömntabletter och det kan medföra lite extra koller för den nyfödda bebisen. Men jag har trappat ner på medicinerna från en väldigt hög dos till en mer normal dos, så det känns bra. Nu tycker inte läkaren att jag behöver trappa ner mer.

Imorrn är det också besök hos bm, jag längtar faktiskt! Jag har oroat mig lite och funderat på min kropp, har haft ätstörningar tidigare och tycker att den här viktuppgången är lite jobbig. Fått frågan om det är tvillingar och jag fattar inte, tror de inte att jag skulle säga om det var tvillingar och jag ville berätta det?? Nej, det är inte tvillingar och min mage var exakt på normalkurvan sist.

Nu rör sig bebisen ganska mkt varje dag, till och med så att det syns på magen. Och jag börjar långsamt förstå att vi faktiskt ska bli föräldrar och den känslan är helt obeskrivlig!

1 kommentar: